Холодильне обладнання для м'ясокомбінатів, молочної та кондитерської продукції

Інжинірінг

Інженери-конструктори використовують найновіше програмне забезпечення, тому ми гарантуємо максимально ефективний проект холодильної системи. Ваші інвестиції працюватимуть на вас.

Монтаж

Наші монтажні бригади оснащені сучасним інструментом, транспортом та комплектуючими для встановлення торговельного холодильного обладнання точно вчасно.

Запуск та налагодження

Усі пуско-налагоджувальні роботи виконуються сертифікованими фахівцями, які регулярно стажуються на заводах виробників агрегатів і комплектуючих до них.

Сервіс

Віддалений моніторинг роботи холодильних агрегатів дозволяє виявити неполадки та відхилення від норми навіть раніше технічної служби супермаркету. Мобільна сервісна служба виїжджає на об'єкт у режимі 24/7.

Проекти

 

Холодильне обладнання харчової промисловості – проєкт, монтаж та сервіс

Виготовлення та зберігання ягід, фруктів, харчової сировини, готової м’ясо-молочної, кондитерської та іншої продукції має суворо відповідати нормам ДСТУ (ГОСТу) та СанПіН. Інженери компанії «Ралко Технік» досконало знають усі нормативні вимоги та технологічні особливості роботи м’ясокомбінатів, молоко- та сирзаводів, кондитерських цехів та ліній напівфабрикатів.

Грамотно складена схема і точно розрахована потужність холодильного обладнання для підприємства – це не тільки харчова безпека готової продукції, а і її конкурентна привабливість. Підвищення енергоефективності промислового холоду – прямий шлях до зниження собівартості та збільшення прибутку.

 

Холодильні системи для харчової промисловості «під ключ»

Інновації у промисловому холоді – додатковий прибуток у харчовій промисловості

Ми є одним із новаторів в Україні у сфері промислового холодильного обладнання для молочної продукції та м’ясокомбінатів. Впровадивши інноваційну транскритичну бустерну систему на безпечному та екологічно чистому CO2, ми забезпечили замовнику економію на енергоресурсах до 25%. Це зробило готову продукцію конкурентнішою і підвищило загальну рентабельність підприємства.

 

За 15 років роботи було реалізовано понад 400 різних проєктів промислового холоду, серед яких чимало м’ясокомбінатів, молокозаводів, сироварень, кондитерських цехів та інших підприємств харчової промисловості.

 

Почніть із дзвінка нашому інженеру

 

 

Ми готові включитися в роботу зі створення або модернізації холодильних систем промислового об’єкта на будь-якому етапі – чи це початковий проєкт чи техобслуговування готових агрегатів.

 

Написати повідомлення
Надіслати