Промисловий холод для виробництва та лабораторій

Інжиніринг

Інженери-конструктори використовують найновіше програмне забезпечення, тому ми гарантуємо максимально ефективний проєкт холодильної системи. Ваші інвестиції працюватимуть на вас.

Монтаж

Наші монтажні бригади оснащені сучасним інструментом, транспортом та комплектуючими для встановлення торговельного холодильного обладнання точно вчасно.

Запуск та налагодження

Усі пуско-налагоджувальні роботи виконуються сертифікованими фахівцями, які регулярно стажуються на заводах виробників агрегатів і комплектуючих до них.

Сервіс

Віддалений моніторинг роботи холодильних агрегатів дозволяє виявити неполадки та відхилення від норми навіть раніше технічної служби супермаркету.

Проекти

Промислові холодильні камери для м’яса, напівфабрикатів і м’ясної продукції – проєкт, монтаж та сервіс

Обробка, виготовлення та зберігання м’ясної продукції, напівфабрикатів, харчової сировини має суворо відповідати нормам ДСТУ (ГОСТу) та СанПіН. Грамотно складена схема та оптимально розрахована потужність промислових холодильних камер для м’яса та м’ясної продукції – це не тільки безпека готової продукції, а і її конкурентна привабливість.

Інженери компанії РалкоТехник досконало знають технологічні особливості роботи м’ясокомбінатів, ліній напівфабрикатів та дотримуються усіх нормативних вимог при проєктуванні холодильного обладнання для зберігання м’ясної продукції.

Сучасні холодильні камери для харчової промисловості «під ключ»

Завдяки використанню промислових холодильних камер для м’яса, напівфабрикатів та іншої м’ясної продукції, підприємства можуть забезпечити її високу якість, зменшити витрати та підвищити конкурентоспроможність.

Промислові холодильні камери для м’яса – збереження свіжості та якості

Промислові холодильні камери для м’яса та напівфабрикатів широко використовуються для зберігання м’ясної продукції в оптимальних температурних умовах. Вони дозволяють зберегти свіжість, смакові якості та харчову цінність м’яса та м’ясних виробів тривалий період.

Завдяки точному контролю температури та вологості, в холодильних камерах для м’яса створюється середовище, яке унеможливлює розвиток бактерій та інших мікроорганізмів.

Ключові особливості промислових холодильних камер для м’яса:

Інноваційне холодильне обладнання для харчової промисловості – додатковий прибуток

Ми є одним із новаторів в Україні у сфері промислового холодильного обладнання для м’ясокомбінатів. Впровадивши інноваційну транскритичну бустерну систему на безпечному та екологічно чистому CO2, ми забезпечуємо замовникам значну економію енергоресурсів. Це дозволяє зробити готову продукцію конкурентнішою та підвищити загальну рентабельність підприємств.

Монтаж промислових холодильних камер для м’яса збільшить ваш прибуток

Почніть із дзвінка нашому інженеру:

Ми готові включитися в роботу зі створення або модернізації промислових холодильних камер для м’яса, напівфабрикатів та іншої харчової продукції на будь-якому етапі – початковий проєкт, монтаж чи техобслуговування холодильного устаткування.

 

 

Написать сообщение
Надіслати