Переобладнання РЕФ контейнера

06.09.2022

Переобладнання 40 футових РЕФ контейнерів під холодильні камери зберігання —
один із недорогих способів побудови холодильних складів. Їхньою перевагою є:

Зазвичай, під такі потреби купуються контейнери з базовим холодильним обладнанням, яке вийшло з ладу, з невеликими пошкодженнями. Монтаж нової холодильної установки із середньотемпературним режимом займає, зазвичай, один день. Тепер такий контейнер можна використовувати як камеру прекулінгу, камеру зберігання та камеру заморозки, залежно від типу обладнання та потреб.
Середньотемпературне холодильне обладнання для контейнерів та стаціонарних камер матиме однакову вартість, за такої умови буде економія на матеріалах для спорудження стаціонарної камери. Вартість капітального будівництва холодильної камери може досягати 400 $ за м. кв., а якщо це контейнер, то вартість буде близько 150 $ за м. кв., залежно від його стану.
При необхідності, одна холодильна станція може охолоджувати кілька контейнерів, але є технічні особливості реалізації холодопостачання.
Фахівцями РалкоТехнік було реалізовано декілька таких проєктів. Одним із них було переобладнання РЕФ контейнера для компанії «Агро-Фокус», який використовується для охолодження Аспарагуса.

Поділитися

Інші публікації