Ремонт холодильних камер

06.09.2022

Професійний підхід

Виконуючи професійний ремонт промислових холодильних камер, компанія «Ралко Технік» гарантує не лише безаварійну стабільну роботу агрегатів, а й їх високий ККД, а отже, низьке споживання електроенергії. Наші майстри регулярно стажуються на заводах провідних виробників обладнання для промислового холоду. Нам довіряють понад 500 підприємств по всій Україні, яким ми забезпечуємо:

Нестача холодоагенту, свищі в системі, погана віддача тепла в теплообміннику – все це здатне багаторазово знизити ефективність і збільшити енерговитрати на 20-40%. Плановий сервісний ремонт холодильних та морозильних камер дозволяє усунути будь-які негативні фактори та вивести енергоефективність агрегату на максимум.

Причини поломок та діагностика

Робота холодильних камер залежить від параметрів електромережі, кліматичних умов, запиленості, виду товарів, що зберігаються в них, періодичності відкриття дверей і багатьох інших факторів. Серед поширених причин несправностей, що вимагають серйозного ремонту, ми виокремлюємо п’ять найчастіших:

Кожна з несправностей немає явних ознак, тому для проведення якісного ремонту необхідно зробити точну діагностику всіх елементів холодильної чи морозильної камери. В іншому випадку є великий ризик втрати грошей на марну заміну справних комплектуючих або навіть дорогого компресора. Насправді може знадобитися лише ремонт корпусу холодильної камери, через який відбувається втрата холоду і перевантаження агрегату.
Персонал сервісної служби компанії “Ралко Технік” має великий досвід у техобслуговуванні та ремонті холодильних камер різних обсягів. При заміні комплектуючих та витратних матеріалів ми працюємо тільки з європейськими та американськими авторитетними виробниками: Danfoss (Данія), Emerson (США), Thermofin (Німеччина) та ін.

Проєкт, постачання, монтаж та сервісний ремонт

Ви можете замовити лише техобслуговування холодильних камер або комплексну послугу, до якої входять:

Ми проводимо не тільки ремонт, але й грамотну модернізацію холодильних камер, проаналізувавши обладнання для промислового холоду, що є у замовника.

Висококласні спеціалісти компанії «Ралко Технік» виконають повний комплекс послуг із холодильного обладнання: проєктування, сервісне обслуговування, віддалений моніторинг. Залиште номер телефону у формі контактів і наші менеджери передзвонять та нададуть відповіді на всі запитання.

Поділитися

Інші публікації