Промислові системи кондиціювання

06.09.2022

Створення системи промислового кондиціювання та вентиляції вимагає системного інженерного підходу та аналізу великої кількості факторів, навіть найменших, на перший погляд. 

Економія та комфортний клімат

Промислові системи кондиціювання дозволяють приводити до кліматичної норми показники повітря у великих приміщеннях торгово-розважальних та офісних центрах, у багатоповерхових готелях чи житлових будинках, виробничих цехах та інших громадсько-комерційних об’єктах, у т.ч. спортивних, культурних та освітніх.

Централізована система кондиціювання вентиляції великих промислових, житлових та громадських будівель дозволяє багаторазово знизити витрати на електроенергію порівняно з використанням індивідуальних кондиціонерів у кожному окремому приміщенні.

Незалежно від принципу розподілу або виведення тепла, всі промислові системи кондиціювання повітря мають єдиний зовнішній блок, що розташований у зручному місці, не порушуючи вигляд будівлі. Це ще одна перевага централізованого клімат-контролю на відміну від індивідуальних кондиціонерів, що псують фасади бізнес-центрів та житлових будинків.

Види промислових систем кондиціювання

Проєктування, монтаж, ремонт та сервіс систем кондиціювання

Маючи власний проєктно-інженерний відділ, компанія «Ралко Технік» виконує проєктування, встановлення, плановий ремонт та обслуговування промислових систем кондиціювання та вентиляції «під ключ». У комплексну послугу входять:

Грамотний проєкт, виконаний нашими досвідченими інженерами, стане гарантією ефективності системи промислового кондиціювання за мінімальних капіталовкладень.

Поділитися

Інші публікації